Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Després de l’assemblea convocada pel Comité d’Empresa de Ràdio Televisió Valenciana un grup nombròs de treballadors ocupen pacificament els despatxos de la Direcció General per a demanar explicacions de l’ERO que ha plantejat l’empresa i la dimissió del Director General José López Jaraba.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019