Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Els treballadors de RTVV ocupen l’estudi d’informatius després de conèixer el brutal ERO que deixarà el 76 % dels treballadors( 1295 de 1695) en el carrer. Parla la vicepresidenta del Comitè d’Empresa, Salud Alcover envoltada de treballadors en el moment de l’informatiu de migdia.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019