Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El 30 de maig la direcció de la Televisió de Catalunya ha enviat 4 persones per a desmuntar el material de la delegació nord-catalana de TVC. Un mur humà desobedient convocat per la Federació per la defensa de la llengua i la cultura catalanes a la Catalunya Nord els ha impedit entrar a l’edifici.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019