Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Centenars de persones van concentrar-se ahir per quart vegada davant la redacció d’El Periódico per demanar l’alliberament del corresponsal del diari Marc Marginedes, segrestat a Síria des del 4 de setembre. A l’acte d’ahir s’hi va sumar el conseller de Presidència i portaveu, Francesc Homs.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019