Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Fa quatre anys, les fotografies íntimes de la periodista danesa Emma Holten van ser publicades a la xarxa. Van rebre milers de visites i encara avui pateix assetjament en línia. Holten ha decidit posar nua i alliberar un nou conjunt d’imatges del seu cos. Aquí explica per què. Una reflexió sobre la misogínia i els abusos sexuals al segle XXI.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019