Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

En la tertúlia El Cascabel, l’alcaldessa del PP, María de las Mercedes Pérez, coneguda a Twitter com la “perletes”, explica que només va tenir Pablo Iglesias de professor en un curs i que el titular d’ABC és “incorrecte” davant la incredulitat d’Edurne Uriarte.

Mèdia.cat va fer un recull de titulars d’ABC incorrectes, capciosos, inventats o hilarants.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019