Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Cada cop apareixen més evidències sobre les tendències franquistes i filonazis de Josep Ramón Bosch, president de Societat Civil Catalana (SCC). Aquest vídeo, penjat a les xarxes pel col·lectiu La Retaguardia prova part del seu activisme ultra i va ser obligat a despenjar-lo per You Tube en una primera versió.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019