Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Les cadenes de televisió Bugün TV i Kanaltürkhan quedat sota control del govern després que la policia assaltés els estudis, segons informa Kurdiscat. En el vídeo es pot veure el moment en el qual els agents entren per la força a la seu d’ambdues televisions, del mateix propietari.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019