Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El diferent to utilitzat per Pablo Motos, presentador del programa d’Antena 3 El Hormiguero, a l’hora d’entrevistar Pablo Iglesias o Albert Rivera ha estat força comentat a les xarxes socials. Però un usuari de You Tube ha volgut anar més enllà i ha editat un vídeo de dos minuts recollint els moments que ha considerat més significatius d’una entrevista i l’altra.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019