Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que en ell apareix fa referència a la data de la seva publicació.

En ple procès de pau a Colòmbia, la Federació Colombiana de Periodistes (Fecolper) ha endegat una campanya per promoure la reparació col·lectiva de la professió periodística, especialment castigada pels diferents bàndols enfrontats en el llarg i cruent conflicte intern que ha viscut el país durant dècades.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019