Gràcies a Solidaritat i Comunicació ja és possible recuperar a la xarxa la taula rodona completa “Postmasclisme, masculinitats i violència als mitjans”, que va realitzar-se el febrer passat. Com funcionen els nous discursos masclistes? Com es reprodueixen a les xarxes socials i als mitjans? Com aquests mitjans informen de la violència contra les dones i tot el context cultural que l’acompanya?

Al debat van participar Isabel Muntané, periodista i codirectora del Màster de Gènere i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, Miguel Lorente, professor de Medicina Legal i director de la Unitat d’Igualtat a la Universitat de Granada, Nieves Prados, pedagoga social especialitzada en violència masclista a la Universitat de Barcelona,  Octavio Salazar, professor de Dret Constitucional a la Universitat de Còrdova,  especialitzat en igualtat de gènere i masculinitats i Rubén Sánchez, psicòleg i formador en matèria de violència masclista.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019