Moviment Sànchez

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ramon Barnils, núm. 605, 22 de gener de 1996

Jordi Sànchez Picanyol, número dos de la Crida, número u quan Colom la va desmuntar en passar de fer política sense fer-ne a fer-ne sense saber-ne, representa la Ràdio i Televisió d’Amunt. A la Crida era dels qui pencava, i va ser qui en l’acte oficial d’autodissolució de l’organització, a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona, va parar els peus a un Colom que el volia presidir en jugada vianesca -trieu entre ”J’irai cracher sur vos tombes” i ”Elles se rendent pas compte”.

Jordi Sànchez és professor a Polítiques. No sabem si juga bé el joc parlamentari; sí que en coneix les normes. Se la juga, aquest independentista, representant Ic-Psuc-Iu-Pce-Anguita-Els Verds, ni que sigui com a independent? Més en la teoria que en la pràctica, vista la data de caducitat d’aquella sopa de lletres?

Nadal al Psc (amb data de caducitat de la sopa, de lletres Psc-Psoe?) i Antoni Farrés i Sànchez a Ic. La gent d’esquerra i nostra, arraconada a Erc, podrien tenir vista. I inspiració.

I sense presses, que no ve d’un any, mentre Espanya i els partits espanyols hagin de fer els democràtics.