Por de no ser res

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ramon Barnils, núm 615, 1 d’abril de 1996

Els resultats a Catalunya -i a Andalusia- han salvat el Psoe del desastre, i posar de número u de Catalunya un vicepresident del govern espanyol no solament no els ha fet perdre vots ans els n’ha sumats. Visca en Serra, doncs. Visca? Obiols va començar carrera pública de català, va evolucionar enrere cap a catalanista i últimament el titllaven de nacionalista (calma, volem dir que havia arribat a propagar i tot que Catalunya és una nació).

I ara diu que no és bo ni per a Catalunya ni per a Espanya que CiU decideixi a Madrid. És una manera de dir que morin els darrers resultats electorals: mori en Serra. Obiols, internacionalista esquemàtic, però progre de cor, ens fa memòria que en Serra no és sinó el padrí de l’execrable Roldán, ministre de la Guerra, responsable del Cesid més negre, present en les relacions entre Cesid i Gal, entre Gal i govern. Ja té raó, ja: no tenen cura, els seus.