Ordre a les Illes

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ramon Barnilsnúm. 667, 31 de marc de 1997

Vist del Vallès estant, que Cañellas, ex-president balear, i dos dels seus consellers més un empresari com un altre acabin essent jutjats no té tanta importància com que, amb aquest motiu, hagi sabut tothom que darrere la promoció del tosc personatge hi han estat sempre els March i en Matutes. Que ara rebran -una mica serà massa, per a ells.

Vol dir que finalment sembla que es comencen a sentir els efectes benèfics -en produeix, en produeix- del turisme. A diferència de l’economia de base caciquil, el negoci de base turística se sol repartir en més mans; en moltes més que no pas els negocis del contraban, de l’alta finança, de l’especulació pura i dura. Que encara poquíssimes mans maneguessin unes illes on la riquesa ja és repartida en força… més mans era una incongruïtat, una incoherència.

Un anacronisme.