Més a fons

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ramon Barnils, núm. 690, 8 de setembre de 1997

Acabades les vacances som on érem, com s’ha vist a Quintanilla de Onésimo, lloc ancestral de vacances del president Aznar abans de passar a Orpesa -pas paral·lel al rei d’Espanya, també estiuejant als Països Catalans; devem ser més perillosos que no ens pensem. A la pàtria d’Onésimo Redondo, un dels eterns totalitaris espanyols, Aznar ha dit que coincideix amb al Psoe en la necessitat d’ambdós partits grossos espanyols d’arribar a un acord sobre l’administració de Justícia. Efectivament, si hi ha el cas Filesa i el cas Sóller, també hi ha el cas Gal i el cas Cesid, així com hi ha -o hi havia?- el cas Naseiro. cap dels dos no hi tenen res a guanyar denunciant-se, i encara menys Espanya. I Espanya, com va dir Fraga, és l’únic important. No afegirem que Aznar va regraciar els catalans de Ciu per l’ajut als seus -d’Aznar, i d’Espanya en general- èxits… I al damunt ens rebaixen les autopistes. Arriba España.