Acabarem sabent-ho

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ramon Barnils, núm. 697, 27 d’octubre de 1997

Entre les “exigències” que diuen que CiU farà a Madrid per renovar-li el suport un cop s’hagi acabat la present etapa -quina?-, hi ha la pesca marítima, la Prestació Social Substitutòria, les autopistes A-2 i A-7, els aeroports, els rius, l’Inserso, les nissagues dels gossos, l’arxiu a Salamanca, el museu de Tarragona, l’Arxiu de la Corona d’Aragó, el monestir de Sant Cugat del Vallès i d’altres monuments històrico-artístics, el Cadastre, la supervisió dels bancs i establiments financers “de” Catalunya, les beques d’ensenyament, els programes d’investigació, el salvament marítim, els paradors de turisme, el servei meteorològic, els port, els trens de rodalia de Renfe, les carreteres de l’estat, la Seguretat Social, les mútues, la inspecció de treball i de seguretat social, la promoció pública de l’habitatge, l’assistència social, la seguretat privada, el control dels abocaments al mar…

Així, fins ara, què teníem?