A la pau per la llibertat (I)

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ramon Barnils, núm. 830, 9-15 de maig de 2000

El dia 27 d’aquest mes de maig l’Estat branda a Barcelona, la nostra capital, el seu exèrcit. Si ciutadans i organitzacions civils volem, aqueix serà el darrer dia de les actuals ufana i supèrbia espanyoles enfollides per la recent majoria del PP. Detallem-ho.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Ens hauríem de reunir a Barcelona, el mateix dia i la mateixa hora i en un escenari propi, més gent que la que formarà amb els espanyols. A aquestes coses militars hi solen assistir uns pocs milers d’individus; si nosaltres fem la nostra, s’hi han d’afegir els que ens abocaran amb autobusos vinguts d’allà enllà: que n’hi posin cent cinquanta mil en total.

Dues-centes mil persones. Hauríem de ser a Barcelona dues-centes mil persones, i com més millor, el 27 de maig en una desfilada amb permís -fàcil: Esquerra Republicana de Catalunya té regidors a l’ajuntament, que és d’esquerres- en favor de la pau mitjançant la llibertat. Ho sabria tot Europa.

Ja hem començat. Tenim tres setmanes. Què esperes?

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019