A la pau per la llibertat (III)

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ramon Barnils, núm. 832, 23-29 de maig de 2000

Compte final: en decidir Espanya de desfilar militarment a Barcelona, dinou anys després del cop triomfant de Tejero (va desvirtuar l’estat de les autonomies), es troba que els catalans, malgrat l’espant mediàtic per la victòria del Pp, reaccionen amb virulència contra la desfilada (en concepte de qui signa, la reacció no és contra la desfilada, sinó continuació de la llarga lluita per la llibertat del nostre país, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó).

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Es tracta que els actes per la llibertat i la pau al voltant del 27 reuneixin més gent que no l’acte militar del mateix dia. Es tracta que els periodistes, l’endemà, dia 28 de maig, diguin la veritat per què cobren: quanta gent van reunir els actes en favor de la pau i la llibertat, i quanta la desfilada militar (disfressada del que hagi decidit l’agitprop a sou i al servei de la prehistòrica Espanya).

La democràcia perjudica els estats metafísics com Espanya; i beneficia els comercials com nosaltres.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019