Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

enric_morera

El Bloc ha denunciat que Canal 9 va vetar les declaracions del seu síndic parlamentari, Enric Morera, per valorar el discurs de Cap d’Any del president Camps. Unes paraules realitzades a instàncies de la televisió i que va fer des de la seva residència familiar.

La televisió pública valenciana ha tornat a protagonitzar un exemple d’evident manipulació tal i com havíem recollit en el cas Gürtel. No es tracta de qüestions subtils -que de ben segur passen a bona part dels mitjans- sinó d’exemples totalment evidents. El darrera ha estat el vet a les declaracions del sindic del Compromís i secretari general del Bloc, Enric Morera, per valorar el discurs de Francisco Camps.

Canal 9 acostuma a fer una roda de declaracions amb tots els portaveus parlamentaris en motiu del missatge del president valencià. En aquesta ocasió es va comptar amb els parers de Jorge Alarte i Antonio Clemente, segretaris generals del PSPV i el PPCV respectivament i d’Amadeu Sanchis, membre de l’executiva d’EUPV.

En el cas del Bloc-Compromís els professionals de TVV es van desplaçar fins a la residència familiar del seu síndic parlamentari, Enric Morera, que estava de vacances per Cap d’Any. El polític nacionalista ja va detectar que “les declaracions no agradaven” i va comentar als seus col·laboradors que tenia “poca confiança” en aparèixer als informatius tal i com va succeir. A més, segons el Bloc des de Canal 9 s’havia expressat que les declaracions només podien ser dels síndics dels diversos partits amb representació i, finalment, només Morera reunia aquesta condició.

Cal recordar que el Compromís és el tercer grup a la cambra valenciana i que en canvi es va poder escoltar les opinions dels altres partits amb representació -tant el PP com el PSPV com dels diputats no adscrits d’EUPV-.

Un Comentari