Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Xapa_LlibertatExpressioMedia.cat va romandre desconnectada durant 24 hores en solidaritat amb el tancament de les emissions de TV3 al País Valèncià, tal i com van fer centenars de webs i blocs d’arreu del país, seguint l’exemple de Vilaweb. La jornada d’ahir va ser una veritable revolta virtual que va omplir les xarxes socials de solidaritat i ràbia, demostrant que més enllà del pèssim exemple dels polítics i administradors diversos, la nostra és una societat viva, activa i amb ganes i forces de tirar endavant.

Des de Media.cat animem a tots els nostres lectors i lectores a mantenir la mobilització, tan a la xarxa com als carrers i, concretament a participar a la manifestació convocada per dilluns a València. Aquesta és la nostra millor garantia que l’espai català de la comunicació i la cultura pot esdevenir algun dia realitat.