Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La revolta passa de la xarxa als carrers i avui a la tarda hi ha convocades fins a quatre concentracions.

tv3 castellóValència (a les 7 de la tarda a la plaça de la Mare de Déu), Alcoi (a les 8 a la plaça d’Espanya), Barcelona (a dos quarts de 8 al passeig de Gràcia cantonada amb València) i Reus (a les 8 a la plaça del Mercadal) es manifestaran per exigir el retorn de les emissions de TV3 al País Valencià després que el divendres el Consell modifiqués una llei ex-professo per aconseguir aturar-les. La reacció a la xarxa va ser immediata i espectacular, amb les etiquetes #sensesenyal i #volemtv3 com les més emprades al twitter arreu de l’Estat espanyol, més de 300 webs i blocs desconnectats –entre ells aquest- i la caiguda dels portals de la Generalitat Valenciana i el PP per una acció del grup de hackers Anonymous. Una resposta que va passar molt per davant de la gran majoria de mitjans de comunicació, fins i tot l’interessat –TV3 no va obrir el telenotícies amb aquests fets fins divendres al migdia- i que per part dels sectors que defensen una visió federalitzant i pluricultural de l’Estat espanyol no va rebre més que passivitat.

Però quasi seguidament es va passar de la xarxa al carrer en una concatenació de fets similar al de les revoltes dels països àrabs. Ja el mateix divendres unes 300 persones es concentraven de forma espontània davant el Palau de la Generalitat a València. Dissabte es va fer la primera demostració de força massiva amb més d’un miler de manifestants omplint de gom a gom la plaça Santa Clara de Castelló mentre un altre centenar es van concentrar al Pedreguer (Marina Alta). Ahir, coincidint amb la 42a renovació de la flama de la llengua a Montserrat, el centenar d’assistents es van fotografiar rere la pancarta “No deixem que apaguin la flama de la llengua. Volem TV3 al País Valencià”. Per aquesta tarda s’espera que totes les mobilitzacions, en especial la de València, siguin massives.