Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa serà l’escenari on es farà públic el darrer informe de Mèdia.cat, titulat “Anàlisi del tractament en la premsa catalana de la candidatura d’Ascó per acollir un magatzem de residus nuclears”. L’estudi ha estat elaborat pel periodista Daniel Camon i l’ambientòloga Sílva Martín i analitza quins posicionaments ha pres la premsa impresa barcelonina davant la possibilitat que l’anomenat cementiri nuclear s’instal·li a Ascó i quins han estat els seus arguments, tan en les vessants més polítiques i socials, com també les ambientals i científiques de la qüestió.L’acte de presentació serà a dos quarts de vuit i comptarà amb la participació dels autors, a més de la intervenció de l’enginyer nuclear i expert en energies renovables, Pep Puig, i del president del Grup de Periodistes Ramon Barnils, Joan Vila i Triadú, entitat impulsora, juntament amb la Fundació Escacc, de l’observatori crític de mitjans Mèdia.cat.