Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Francisco Camps presenta l’hospital d’Ontinyent enmig de les protestes de la població. Aquesta vegada l’acte electoral no ha estat el bany de masses que ens ensenyen a canal 9. Una multitud rodejava l’edifici on es va presentar l’hospital i el soroll de les protestes s’escoltava a dins la sala on Camps presentava els maquetes.
Que s’ho pense millor abans de gastar la salut com a arma electoral en un hospital que du 3 anys parat (mentre a Xàtiva no paren d’aparèixer noves i faraòniques empastrades de Rus).

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019