Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Tot Curt és un bloc d’anàlisi de mitjans molt original i que trenca amb el que fem la resta d’observatoris d’aquest tipus. Les seves entrades consten únicament d’una presa de pantalla i un petit comentari –la majoria de vegades innecessari, vista la notícia escollida- redactat únicament amb monosíl·labs. Més que posts es tracta de veritables poesies visuals força brossianes, no sols pel domini de la llengua i la imatge, sinó també per la mala baba que gasten.

Però un dels descobriments que fa Tot Curt és la increïble fixació que té La Vanguardia pels continguts amb connotacions sexuals. Sovint s’ha denunciat l’increment dels continguts frívols o directament estúpids –majoritàriament amb la paraula “sexe” o derivada al titular- a la premsa digital, que ha arribat fins a un punt que fins i tot hi ha agències especialitzades en aquest tipus de “notícies”. Però també aquí hi ha nivells i sembla que La Vanguardia es troba al podi en la publicació d’escots, calça curta i “pit ham” en el divertit argot del Tot Curt.

De fet, la categoria més àmplia del bloc es diu Vang X i inclou 55 preses de pantalla de La Vanguardia digital amb continguts sexuals, en menys de cinc mesos i sense ser sistemàtics. Només avui, la segona i tercera notícia més llegida del diari són en aquesta línia, òbviament amb la seva respectiva fotografia picant.

Naturalment aquest no és l’únic diari que publica aquest tipus de continguts, però la seva quantitat no es pot comparar  amb els que publiquen la resta de la premsa barcelonina, segons Joan Montes, autor del bloc. El que no està gens malament per a un diari que es defineix com a catòlic i que ha fet oberta campanya per la prohibició del nudisme a Barcelona.