Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

En la seva darrera compareixença davant el jutge abans del judici per una acusació d’abusos sexuals a tres treballadores, l’exsecretari general de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), Vicente Sanz, va optar per acollir-se al seu dret a no declarar i no va voler ratificar el seu passat testimoni, on assegurava que les relacions havien estat consentides.

Sanz va optar per la mateixa estratègia amb els periodistes presents a les portes dels jutjats de Paterna, als qui no va voler respondre cap pregunta, el que no li ha impedit ser present avui a les portades dels rotatius valencians. Qui sí li ha respectat el silenci, en canvi, ha estat la televisió que dirigia fins l’any passat, Canal 9, que als informatius d’ahir al vespre no va donar la notícia.

Un butlletí que obria amb la detenció d’una banda de narcotràfic a Madrid com a fet més destacat i que incloïa les imatges de la mort d’una família en una inundació a l’Índia, en una mostra d’escabrositat difícil de justificar. Les declaracions judicials dels controladors aeris pels fets del passat desembre o la dimissió del sotscap de l’Scotland Yard britànic, titulat “Un escàndol en tota regla”, també van figurar a la portada. Ni Sanz ni Camps –que avui també sortia a les portades de la majoria de diaris,- però, van merèixer una menció en uns informatius que s’han acostumat a abusar de les notícies de tribunals i successos.

Ahir mateix, a més de les notícies ja mencionades, l’informatiu incloïa el segrest en un bar de Madrid per part d’una persona amb problemes mentals o la mort d’un nadó a Vinarós entre altres “tragèdies”, tal com les descriu la presentadora.