[BLOG] A l’equador del projecte i #seguim!

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Aquesta setmana en farà tres que vam penjar el projecte d’Anuari Mèdia.cat al web de Verkami buscant finançament. Al llarg d’aquests gairebé 20 dies han passat moltes coses. De fet, les primeres 13 hores ja en van passar moltes, perquè l’Anuari va aconseguir el finançament fixat per veure la llum. I després, dia rere dia, el projecte ha anat escalant i assolint cadascun dels nous reptes que es van plantejar des de Mèdia.cat. Gràcies a les vostres aportacions, l’Anuari no tan sols tindrà un web propi, sinó que s’han ampliat a 15 els reportatges que configuraran el projecte i s’ha garantit la seva presentació a València, Palma i Perpinyà.

Us recordem que el projecte seguirà actiu a Verkami fins al proper diumenge 4 de març. Si voleu invertir en l’Anuari Mèdia.cat i en consolidar el Grup Barnils, podeu seguir fent-ho fins aquesta data i, a més a més, us assegurareu el vostre exemplar de l’Anuari. Ara que hem arribat a l’equador d’aquesta experiència a Verkami, hem volgut recuperar alguns dels comentaris que s’han piulat a la xarxa, una selecció de les notícies que han parlat de l’Anuari i alguns posts que han reflexionat sobre el projecte. Us ho presentem tot en forma d’un storify cronològic. Refrescar tot el que ha passat aquestes tres setmanes ens encoratja. Obtenir un feedback tan massiu i en tan poc temps ens diu que anem pel bon camí i ens atorga una enorme responsabilitat que esperem no defraudar.

Aquí  teniu la història dels primers passos de l’Anuari Mèdia.cat d’enguany:

Mèdia.cat, l’observatori crític dels mitjans del Grup de Periodistes Ramon Barnils, ha optat pel micromecenatge per finançar la segona edició del seu Anuari. Aquí teniu la crònica dels primers 20 dies a Verkami!

Mèdia.cat, l’observatori crític dels mitjans del Grup de Periodistes Ramon Barnils, ha optat pel micromecenatge per finançar la segona edició del seu Anuari. Aquí teniu la crònica dels primers 20 dies a Verkami!

http://storify.com/GrupBarnils/anuari-media-cat-els-silencis-mediatics-de-2011