[BLOG] Vols que l’Anuari Mèdia.cat es presenti al teu poble o ciutat?

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Els engranatges que faran possible l’Anuari Mèdia.cat d’enguany ja s’han començat ha activar. Després d’un seguiment mediàtic acurat dels mitjans catalans durant el 2011, els coordinadors ja han encomanat els 15 reportatges que formaran part de l’Anuari als seus respectius autors, que ja n’estan ultimant els continguts. La dissenyadora i maquetadora treballa en els primers esbossos de la pàgina web i en el disseny final que tindrà el projecte. Tot plegat perquè el proper 3 de maig, Dia Mundial de la Llibertat d’Expressió, puguem fer la primera presentació pública de l’Anuari dels silencis mediàtics a Barcelona.

A partir d’aquí i gràcies a les vostres aportacions, també estem coordinant esforços per presentar la iniciativa arreu dels Països Catalans. A més de les presenentacions de València i Palma, volem, però, anar més enllà i portar l’Anuari per altres capitals del país.  És per això que us volem animar a muntar una presentació de l’Anuari Mèdia.cat també a la vostra comarca. Estem configurant un petit calendari de presentacions per als mesos de maig i juny.  Si esteu interessats a presentar el projecte, escriviu-nos un correu a media.cat@grupbarnils.cat o info@grupbarnils.cat i ens ficarem en contacte amb vosaltres per gestionar-ho.

A partir de maig, porteu l’Anuari a la vostra població!