Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Els diputats del grup parlamentari PSM-IniciativaVerds-Entesa abandonen el Parlament just abans de la votació del nou Consell de Direcció d’IB3, en què el PP n’ha imposat tots els membres, excloent a l’oposició del procés. Els diputats mostren uns cartells en què es pot llegir “IB3 de tots, SÍ”, i “Intereconomia Balear, NO!”.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019