Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El nou projecte periodístic es presenta en societat amb una sèrie de vídeos on pregunta a diferents actors socials, culturals, polítics i esportius de la societat valenciana, així com a ciutadans anònims, com creuen que ha de ser un nou diari valencià. Aquí hi ha la sèrie completa.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019