Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Després de 1.456 números i 28 anys, el setmanari El Temps anuncia que deixa els quioscos de forma temporal i que només arribarà als subscriptors. En una carta oberta del seu editor, Eliseu Climent, en el darrer número –titulada “El Temps, Segona època”- explica que “tot un seguit de condicionants nous que tenen a veure amb la crisi en general i amb el model de negoci periodístic en particular fan aconsellable obrir una nova etapa per al setmanari” per tal de que aquest pugui disposar de “les eines adequades per a una travessia més complicada que mai”.

Així, la reestructuració de la revista no es limitarà només a la suspensió de la distribució comercial –per tal de reduir despeses- sinó que segons el mateix Climent hi ha pensades noves reformes en “diverses fases”, tan del setmanari com de l’empresa editora, la propera de les quals serà un canvi en l’estructura empresarial –ara propietat en un 100% d’Edicions del País Valencià, del mateix Climent- que faciliti l’entrada de nous accionistes que permetin bastir “una nova estructura de la propietat, més sòlida i capaç d’afrontar reptes que mai s’havien vist en el camp dels mitjans de comunicació”.

Des de la redacció de El Temps no han volgut fer declaracions, ja que no hi ha més informació que la que s’ha fet pública, però asseguren importants novetats en un parell de setmanes. Entre la plantilla es manté la ferma esperança en tornar als quioscos quan abans millor. Mentre serà l’àmplia base de subscriptors –que ha mantingut el projecte fins ara- la que doni sentit a la revista.

El Temps és la publicació en paper degana dels Països Catalans i compta amb redaccions a València, Barcelona i Palma. Durant quasi tres dècades ha subsistit a pesar del boicot continuat dels diferents governs valencians, al que ara li cal sumar les dràstiques retallades dels ajuts a la premsa decretats per la Generalitat catalana.