Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Just abans de començar la manifestació per la vaga de l’ensenyament diversos professors, pares i alumnes entraven a la Delegació Territorial d’Educació per traslladar les seues protestes amb una ‘cassolada’. La capçalera de la manifestació anava presidida peel lema “No a les retallades en el serveis públics. Depuració de responsabilitats en el Consell”.

Apens passats 10 minuts de l’eixida de la manifestació, al pas per la seu de Canal 9, on alguns treballadors de RTVV han eixit al carrer en solidaritat amb els docents, la manifestació ha tingut el seu moment de tensió quan s’ha decidit ocupar la seu de Canal 9, llavors ha arribat la policia i almenys una persona ha estat identificada. Des d’eixe moment la manifestació ha transcorregut amb un fort dispositiu policial