Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Avui comença a Bristol una trobada de blocaires i observatoris de mitjans d’arreu d’Europa, impulsada per MediaAct amb l’objectiu d’explorar estratègies comunes de treball per a la transparència i la rendició de comptes en els grans mitjans de comunicació i avançar en el desenvolupament d’una línia conjunta en l’observació i control social de la informació publicada.

A la trobada i participaran una vintena de blocaires i periodistes, com Gary Herman i Philip Hunt, de l’anglesa Unió Nacional de Periodistes (NUJ en les sigles angleses), Kristine Lowe, fundadora de l’Associació de Diaris en Línia de Noruega o Mike Jempson, director de MediaWise. Mèdia.cat estarà representada pel periodista Joan Canela.

MediaAct és un projecte internacional amb presència a catorze països que tracta millorar la pluralitat i transparència dels mitjans a Europa i el món àrab. A casa nostra hi està associat el Grup de Recerca en Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra.