Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Aquest informe analitza la cobertura de les seccions esportives de quatre diaris de referència a diferents territoris dels Països Catalans: Levante, Diari de Balears, L’Indépendant i La Vanguardia. El període analitzat comprèn entre el 28 de març i l’11 d’abrl del 2011 i fa referència a la importància qualitativa i quantitativa que els diaris donen als diferents esports en comparació amb el predomini total del futbol -i el rugbi a la Catalunya Nord,- el tractament dels esports tradicionals, l’ús de la llengua pròpia i l’esport femení entre altres qüestions.

Informe_Esports_Minoritaris

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019