Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Víctor Casadesús, jugador del RCD Mallorca diu “no” a l’ERO a Ib3 en aquest vídeo. A aquesta iniciativa s’hi han sumat nombroses personalitats de la cultura -com els cantautors Tomeu Penya i Jaume Bibiloni o el director de cinema David Marqués,- l’esport -el jugador del Mallorca Tomás Pina, l’entrenador del Formentera Lluís Elcacho o la campiona olímpica de Tawekondo Brigitte Yagüe.- periodistes -com Xavier Bonastre de TV3- o ciutadans anònims com Julio, qui va aconseguir una casa després que els informatius de la cadena pública es fessin ressò de la seva història. Tots els vídeos poden veure’s al seu perfil de Facebook.

Els treballadors d’Ib3 es troben avui en vaga contra un ERO que afectarà 34 llocs de treball i han animat a tots els ciutadans que vulguin solidaritzar-s’hi i defensar el servei públic informatiu que els enviïn els seus propis vídeos.