Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Aquest és el tràiler del documental Big Boys Gone Bananas! que explica la lluita del director suec Fredrik Gertten contra la multinacional Dole Fruit Company. Un potent film que revela fins on pot arribar una multinacional per protegir la seva imatge i el seu poder per manipular i pressionar els mitjans de comunicació.

El reportatge s’estrenarà el 10 de gener a Catalunya -i més tard probablement altres punts dels Països Catalans- gràcies a la iniciativa El documental del mes, que pretén popularitzar aquest gènere al gran públic.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019