Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Diferents representants del moviment veïnal, associacionisme cultural o teixit comercial de Barcelona s’han posat davant les càmeres de les televisions dels seus districtes per donar suport públicament a aquesta experiència de periodisme de proximitats amenaçada per les retallades a BTV. Deixem els enllaços per veure el conjunt dels vídeos i per aprofundir en la notícia

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019