Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La protesta dels treballadors de RTVV, que s’han concentrat des de les 9 del matí a la seu del Consell d’Administració de RTVV, ha provocat que els consellers populars isqueren de l’edifici entre crits de “Lladres!” i “Gürtel” i envoltats d’agents de policia. En la sessió celebrada hui, el Consell d’Administració ha elegit Alejandro Reig director general de RTVV amb la pretensió de donar un grau més de legalitat a qui fins ara era únicament el suplent del director general per obra i gràcia del Consell de la Generalitat.

Reig ha estat elegit en segona votació amb el suport únicament dels consellers del PP i l’oposició ha advertit de la il·legalitat de la seua elecció ja que no ha estat precedida, tal i com ordena la Llei de Creació de RTVV, de la preceptiva notificació, en temps i forma, al propi Consell.