[VÍDEO] El periodisme és de tothom

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Fa deu dies que la campanya de finançament està en marxa a Verkami. Estem molt contents amb la resposta que ha tingut l’Anuari. En 24h, ja sumàvem la meitat del finançament previst i, en una setmana, havíem aconseguit l’objectiu del projecte. I això ens ha fet ser més ambiciosos perquè tenim uns mecenes que també ho són. Dilluns us proposàvem obrir la porta audiovisual del projecte amb quatre minireportatges dels 4 silencis més destacats del nou Anuari. El repte ara són els 9800€. El projecte ja suma 332 mecenes i 7765€ i queden 30 dies per fer-ho possible.

La resposta que hem tingut, la que estem tenint, ens reafirma en una cosa que diem sovint: el periodisme és de tothom. Malament si només fos dels periodistes. El bon periodisme és aquell que implica totes les parts, que té una vocació col•laborativa i participativa i que es fa amb ànim constructiu. I encara més, el periodisme en el que creiem és aquell en el qual les coses més complexes es poden explicar amb un bon titular i una bona entradeta perquè les entengui tothom.

Tot això és el que hem volgut remarcar en aquest vídeo promocional, obra d’Albert Lloreta que des d’ahir corre per les xarxes.

Us el fem arribar a vosaltres també, mecenes, i si us agrada, us animem a compartir-lo pels vostres cercles i xarxes socials!

seguim9800!