[VÍDEO] El periodisme és de tothom

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Fa deu dies que la campanya de finançament està en marxa a Verkami. Estem molt contents amb la resposta que ha tingut l’Anuari. En 24h, ja sumàvem la meitat del finançament previst i, en una setmana, havíem aconseguit l’objectiu del projecte. I això ens ha fet ser més ambiciosos perquè tenim uns mecenes que també ho són. Dilluns us proposàvem obrir la porta audiovisual del projecte amb quatre minireportatges dels 4 silencis més destacats del nou Anuari. El repte ara són els 9800€. El projecte ja suma 332 mecenes i 7765€ i queden 30 dies per fer-ho possible.

La resposta que hem tingut, la que estem tenint, ens reafirma en una cosa que diem sovint: el periodisme és de tothom. Malament si només fos dels periodistes. El bon periodisme és aquell que implica totes les parts, que té una vocació col•laborativa i participativa i que es fa amb ànim constructiu. I encara més, el periodisme en el que creiem és aquell en el qual les coses més complexes es poden explicar amb un bon titular i una bona entradeta perquè les entengui tothom.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Tot això és el que hem volgut remarcar en aquest vídeo promocional, obra d’Albert Lloreta que des d’ahir corre per les xarxes.

Us el fem arribar a vosaltres també, mecenes, i si us agrada, us animem a compartir-lo pels vostres cercles i xarxes socials!

seguim9800!