Música contra els silencis amb La Brigada

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Amics i amigues,

Queden tan sols quatre dies per finalitzar el projecte de micromecenatge a Verkami. Estem molt aprop de poder assolir l’objectiu de 9.800 euros, que ens permetrà realitzar quatre minireportatges audiovisuals sobre quatre silencis. A veure si ens en sortim!

Avui us volem explicar alguns detalls sobre l’acte Música contra els silencis, que estem preparant com a prèvia a la presentació oficial de l’Anuari. L’assistència a aquest acte, que es realitzarà la darrera setmana d’abril al Centre Cultural la Farienra del Clot, està inclosa en totes les recompenses a partir de 50 euros. Serà un acte familiar amb els autors i coordinadors del número d’enguany. Explicarem alguns detalls en primícia de l’elaboració dels reportatges i comentarem la jugada tot fent una cervesa. A més, els companys del grup La Brigada s’han fet còmplices de la iniciativa de l’Anuari i vindran aquell dia en format acústic a interpretar-nos uns quants temes del seu darrer disc, Incerta glòria. Des d’aquí volíem agrair al grup de Vilanova i la Geltrú i a la gent del segell The Indian Runners la seva complicitat amb el projecte.

D’aquí uns dies comunicarem als mecenes el dia i l’hora concrets de l’acte, perquè us el guardeu a l’agenda!

Força i micromecenatge!