Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El 28 de maig els treballadors i treballadores de RTVV es van concentrar a les portes de la Ciutat de la Justícia, a València. El motiu de la convocatòria va ser la declaració de tres companys i companyes que havien estat citats després de la denúncia de Lola Johnson, ex-directora de Canal 9 per presumptes calúmnies i vexacions. Aquesta denúncia arriba després de retreure-li, el passat 23 de març a l’església de Sant Joan del Mercat,  la seua gestió que ha abocat a RTVV a un ERO que afecta a 1200 famílies, mentre aquesta es dirigia a llegir un pregó per les festes vicentines.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019