Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El programa Parlamento dedica un reportatge a l’homenatge que el Congrés espanyol dedica a les víctimes del terrorisme. A partir del minut quatre es pot sentir com la locutora afirma que “”ja fa més de tres anys que ETA no comet cap acte violent, encara que romanen gravats a la nostra memòria atemptats com el d’Hipercor o l’11-M”. Segons el digital InfoLibre la direcció de la cadena ha emès un comunicat on “demana disculpes per l’ambigüitat d’aquesta frase desafortunada”.

A més el reportatge s’inicia amb l’explicació que el citat homenatge es realitza en 27 de juny, ja que “va ser aquell dia de 1960 quan ETA va assassinar un nadó de 23 mesos, Begoña Urroz”. Diverses investigacions historiogràfiques han demostrat que la mort d’Urroz va ser culpa d’un altre grup armat -el Directori Revolucionari Ibèric d’Alliberament, DRIL- el que no ha impedit al Congrés espanyol i a TVE canviar la versió de la història.

Es pot veure el reportatge a partir del minut 3:45.