Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El digital PRNotícias, especialitzat en informacions provinents dels mitjans de la comunicació, va lliurar ahir els seus novens premis “Los Mejores”. La Razón va ser reconegut per les seves “portades impactants” i el seu director, Francisco Marhuenda, va recollir el guardó.

El diari Marca va guanyar en la categoria de millor diari no generalista i el Grupo Vocento per la millor gestió empresarial de la crisi.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019