Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’ex secretari general de RTVV, Vicente Sanz,  va comparèixer dimecres al Jutjat d’Instrucció Número 1 Paterna per la lectura de l’escrit del seu processament per assetjament sexual a tres treballadores de l’ens. A les portes del tribunal s’hi van concentrar desenes de treballadors i ex-treballadors de RTVV per protestar contra els abusos sexuals i solidaritzar-se amb les víctimes.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019