Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Conferència de l’activista digital Eli Pariser explicant que són els “filtres bombolla” que els grans operadors d’Internet -Google, Facebook o Yahoo, entre d’altres- col·loquen per explicar-nos “només allò que ens interessa” i el perill que representen pel dret a la informació.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019