Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ahir mateix el magazín de tarda de Radio Siete, Por la tarde que no es poco, va ser suspès en directe mentre emetia un programa dedicat al tancament de RTVV. Durant el programa, de més d’una hora de duració va entrevistar-se a diferents persones vinculades al conflicte per diferents motius, com el treballador acomiadat de Canal 9, Javier Quintanilla; el professor de secundària d’imatge, Ivan Burriel; el diputat del PSPV i portaveu de la Comissió parlamentària de Control de RTVV, Josep Moreno; els diputats de Compromís i EUPV, Mònica Oltra i Ignacio Blanco respectivament, i el vice-president del PP valencià, César Sánchez.

És en el transcurs de l’entrevista a aquest darrer, ja a les acaballes del programa, quan pot sentir-se nítidament de fons una veu que crida “Burro, què fas?”, “Mecagon Déu” i “Tu estàs bé del cap?”. Aquí pot sentir-se a l’hora i sis minuts de l’arxiu.

Un cop Sánchez acaba de parlar el presentador explica que “preguntaria més coses però a vegades no ens deixen. No podem parlar ara mateix” i afegeix que és tal “com passava a Canal 9, que la informació no es donava”. Més tard afegeix que “volíem fer un periodisme una mica lliure però es veu que no podem. No ens deixen, potser és l’últim programa. És una llàstima sentir això en directe”. Després d’una cançó i anunciar que el proper convidat és l’humorista Santi Millán torna a treure el tema i aclareix que “ha entrat algú que no podem explicar i ens tanquen el programa. Era el primer programa que es parlava de política perquè és el nostre deure. Intentàvem fer periodisme.” I finalment el programa acaba –sense la intervenció de Millán- “ens van a tallar l’emissió ara mateix”.

Més tard, i utilitzant els seus perfils de Twitter i Facebook els responsables de Por la tarde que no es poco van confirmar que el programa havia estat definitivament suspès, ja que la ràdio havia cancel·lat la seva col·laboració. També van explicitar que el programa el feien voluntàriament i sense remuneració.

Radio Siete és propietat del grup Mecomlys, dedicat a la producció audiovisual i en el que hi ha productores, una televisió –Canal7 TeleValencia- i serveis web. Com a part de la UTE Videac, Mecomlys va participar en la licitació de la privatització de RTVV, guanyant dos dels tres lots en competició i en espera de que es dirimís definitivament el tercer.

Molts dels seus propietaris i directius provenen de l’antiga Tele7 –de la qual n’han recuperat el nom,- el canal de José Luis Uribarri conegut popularment com TeleGürtel i que va rebre una pluja de llicències de TDT durant la presidència de Francisco Camps.