Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’Anuari Mèdia.cat 2014 comença a caminar demanant la col·laboració dels seus futurs lectors. Mitjançant una campanya de micromecenatge pretén aconseguir els fons necessaris per a fer possible -un any més- publicar en format llibre 15 reportatges de 15 temes que els mitjans hagin passat per alt.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019