Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Paral·lelament a l’increment de la tensió bèl·lica a Ucraïna augmenta també la guerra desinformativa i de la manipulació. Els mitjans occidentals ho denunciaven recentment respecte els russos i ara són aquests els que aporten imatges de la manipulació de les televisions ucraïneses que s’han difós a nivell internacional. Cal destacar, però, que el vídeo és de Russia Today, un canal del que s’ha posat en dubte la seva neutralitat en el conflicte.

Sobre el paper dels mitjans catalans i espanyols podeu llegir aquesta anàlisi recent de Mèdia.cat.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019