Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Aquesta setmana està tenint lloc a Vic el Festival Protesta, especialitzat en documentals de crítica social i mediambiental. El Grup Barnils -editor de Mèdia.cat- hi participarà en un dels debats, centrat en el periodisme participatiu i compromès, el dissabte 26 d’abril a dos quarts de cinc de la tarda.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019