Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El documental “Els peatges: monopoli, negoci i estafa” explica que n’ha quedat del moviment de desobediència als peatges i que ha passat amb aquelles persones que la van practicar. Però també recull els seus motius i arguments, en part sorgits d’un reportatge publicat a la primera edició de l’Anuari Mèdiacat dels silencis mediàtics.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019