Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’escola de Missions Internacionals i Acció Integral, pertanyent a l’exèrcit colombià, suposadament va promoure un curs de formació virtual sobre “totes les formes de lluita”. Per promoure el curs va editar un vídeo titulat l’amenaça on vincula mitjans, periodistes, bloguers i mitjans alternatius -a més de juristes, activistes socials, sindicalistes, diplomàtics, institucions internacionals i ONG de drets humans- amb les guerrilles i la subversió militar. El curs permet “capacitar l’oficial de la reserva per treballar en els camps de la guerra mediàtica, psicològica o diplomàtica”.

Davant la polèmica generada al país, l’exèrcit va esborrar el vídeo del seu canal de You Tube i va assegurar que aquest era un material fals i sense cap vinculació amb les forces armades, però no ha quedat clar, llavors, qui va editar i penjar el vídeo a internet.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2021